Izgradnja fiskulturne sale

Izvor: Studio B, 28.Jul.2010, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja fiskulturne sale

U Osnovnoj školi „Veljko Dugošević" na Zvezdari počela je izgradnja fiskulturne sale, uređenje školskog dvorišta i sanacija fasade. Za radove će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 120.255.425 dinara.

Nova fiskulturna sala, veličine 1.150 kvadratnih metara, biće toplom vezom povezana sa školom.

U ovom objektu nalaziće se i svlačionice za učenike, nastavnički kabinet, spravarnica i mokri čvorovi za učenike i nastavnike.

Fiskulturna sala projektovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je prema veličini košarkaškog igrališta. U sali će se nalaziti teleskopske tribine, dok će u školskom dvorištu biti izgrađeno otvoreno igralište za rukomet, mali fudbal i odbojku. Ono će se nalaziti između postojećeg objekta škole za učenike od prvog do četvrtog razreda i novoprojektovane fiskulturne sale.

U školskom dvorištu biće izgrađene nove staze, stepeništa i rampe od betona, postavljene klupe i fiksne kante za otpatke. Staze i igrališta biće osvetljeni kandelabrima. Škola će dobiti i parking prostor.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Počela izgradnja fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Veljko Dugošević”

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Jul.2010

U Osnovnoj školi „Veljko Dugošević” na Zvezdari počela je izgradnja fiskulturne sale, uređenje školskog dvorišta i sanacija fasade..Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.