Izabrano novo rukovodstvo opštine Zvezdara

Izvor: Studio B, 11.Jun.2012, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrano novo rukovodstvo opštine Zvezdara

Na konstitutivnoj sednici Skupštine gradske opštine Zvezdara izabrano je novo rukovodstvo.

Za predsednika opštine izabran je Edip Šerifov iz Demokratske stranke, za njegovog zamenika Zoran Vuletić iz LDP-a, a za predsednika Skupštine opštine Dušan Ignjatović iz koalicije SPS-PUPS-JS. Izabrani su i članovi veća i sekretar skupštine.

Novoizabrani predsednik Edip Šerifov ističe da će novi tim uložiti svo svoje znanje i iskustvo da završi započeti posao.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Zvezdara

Izvor: Blic, 11.Jun.2012

Konstitutivna sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara održana je danas i na njoj su verifikovani mandati 53 odbornika od kojih najveći broj, njih 23, čine predstavnici liste "Dragan Đilas, izbor za bolju Zvezdaru"...U koaliciji na ovoj opštini naći će se DS, SPS I LDP, što je juče i potpisano...Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.