„Italijanski karneval“ u Ustanovi kulture Palilula

Izvor: Blic, 21.Feb.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Italijanski karneval“ u Ustanovi kulture Palilula

Manifestacija "Italijanski karneval", u organizaciji udruženja “Italija-Srbija”, opštine Palilula i poznatih centara kao što su Creatrix, Ad libitum, Eatalian i Play media, biće održana 22. februara u Ustanovi kulture Palilula, od 15.30 do 19.30 sati.

Mogućnost učešća u kreativnim radionicama koje će se baviti pripremanjem karnevala i njegovom prezentacijom kroz pesmu i igru, imaju sva deca od dve do četrnaest godina koja dođu na manifestaciju.

Materijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za izradu karnevalske odežde obezbedili su organizatori.

Kreativne radionice pripremanja karnevala, italijanskog folklora i italijanske muzike počinju u 15.30 i traju do 17.30 časova, kad sledi predstavljanje karnevala uz nastup dece koja su učestvovala na radionici “Plešemo i pevamo karneval”, dve mlade balerine, koncert grupe “Ad Libitum” i dr.

U 19.30 časova počinje parad u maskama i slavljenje karnevala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Italijanski karneval u UK Palilula

Izvor: Blic, 22.Feb.2015, 13:41

Manifestacija “Italijanski karneval” održaće se od 15.30 sati u Ustanovi kulture "Palilula"...Mogućnost učešća u kreativnim radionicama koje će se baviti pripremanjem karnevala i njegovom prezentacijom kroz pesmu i igru imaju sva deca od dve do četrnaest godina koja dođu na manifestaciju...Materijal...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.