Izvor: Blic, 13.Dec.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija U SVAKOM DRUGOM VRTIĆU otkrila NEDOSTATKE

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove imali su pune ruke posla minule nedelje.

Nastavljena je kontrola spoljnih delova zgrada i dvorišta vrtića. Izvršen je inspekcijski nadzor u 40 objekata, u 23 vrtića je zatečeno uredno i čisto stanje, a biće doneto 17 rešenja za otklanjanje utvrđenih nedostataka (oštećen mobilijar – klupe i rekviziti, sitno i kabasto smeće u dvorištu i drugo).

Problema je bilo i u Cetinjskoj ulici, ali sa ugostiteljima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Uz asistenciju Komunalne policije, i prošle nedelje su vršene noćne kontrole ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici. Kontrolom je utvrđeno da u četiri objekta nije poštovano propisano radno vreme, napisan je jedan zapisnik i uručena su dva rešenja - rekla je Sonja Podunavac, sekretarka za inspekcijske poslove.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.