IZMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA 2, 7, 9 I 13 ZA VIKEND

Izvor: Kurir, 26.Maj.2010, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA 2, 7, 9 I 13 ZA VIKEND

Zbog radova u Karađorđevoj ulici menja se režim rada na tramvajskim linijama 2, 7, 9 i 13 od petka, 28. maja, u jedan sat posle ponoći do ponedeljka, 7. juna, u 3.30 sati, saopšteno je iz GSP "Beograd".

Tramvaji sa linije 2 saobraćaće na relaciji: Pristanište, Dorćol, Vukov spomenik, Tašmajdan, Gospodarska mehana. Tramvaji na liniji 7 saobraćaće na relaciji: Omladinski stadion, Dorćol, Novi Beograd (Blok 45).

Tramvaji koji nose oznaku 9 saobraćaće na relaciji: >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Banjica, Gospodarska mehana, a tramvaji sa linije 13 kretaće se od Banovog brda do Tašmajdana. Kako se navodi, redovna linija 7L neće saobraćati, dok će na izmenjenim delovima trasa tramvaji koristiti postojeća stajališta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.