Humanitarna manifestacija Ulica otvorenog srca

Izvor: S media, 01.Jan.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna manifestacija "Ulica otvorenog srca"

Humanitarna manifestacija "Ulica otvorenog srca" počela je danas oko podne u Beogradu, pod motoom "Piši srcem", a prikupljeni novac je namenjen deci smeštenoj u hraniteljske porodice u selu Miloševac.

Otvarajući već tradicionalnu manifestaciju ispred "Ateljea 212" u Svetogorskoj ulici, upravnik tog pozorišta Kokan Mladenović podsetio je da je Miloševac najstarija ustanova za decu bez roditelja u Srbiji i jedinstvena je u Evropi.

Od 1931. godine, kroz hraniteljske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << porodice u Miloševcu prošlo je više od 4.500 dece, a sada je u 116 porodica smešteno 180 dece od kojih su 70 sa posebnim potrebama.

Na manifestaciji, od Makedonske do Svetogorske ulice, okupio se veliki broj roditelja sa decom, koje zabavljaju glumci, madjioničari i klovnovi.

Posetioci mogu da kupe razglednice i olovke po simbolicnoj ceni od 100 dinara i tako pomognu deci u Miloševcu.

U sklopu manifestacije biće održan i donatorski ručak u obližnjoj "Srpskoj kafani", pod pokroviteljstvom Privredne komore Beograda.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.