Hitna pomoć obavila 111 intervencija

Izvor: Blic, 07.Apr.2011, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć obavila 111 intervencija

Hitna pomoć je tokom protekle noći na području Beograda obavila 111 lekarskih intervencija od kojih tri na javnom mestu, izjavila je jutros Tanjugu portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 22 sata na Pančevačkom putu, povređen je vozač bicikla, muškarac star oko 45 godina, koji je sa razderotinom na glavi i svestan prevezen na VMA, rekla je dr Macura.

Oko 20.40 sati dogodio se saobraćajni udes u ulici Braće Nikolića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Surčinu u kome je muškarac star 31 godinu prošao bez vidnih povreda, ali se žalio na bol u slabinskom delu kičme i prebačen je na VMA, istakla je dr Macura.

Hitna pomoć je za 24 sata obavila 252 intervencije, od kojih 75 na javnom mestu.

Lekarima su se najčešće javljali astmatičari i srčani bolesnici, rekla je dr Macura.

Ona je savetovala osobama alergičnim na polen da preventivno reaguju tako što će što manje boraviti u prirodi i da primenjuju terapiju koju im preporuči alergolog.

Dr Macura je preporučila građanima da se čuvaju visokog pritiska, jer ima dosta šlogova i infarkta, kao i oprez u saobraćaju i na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe povređene u saobraćajnim nesrećama

Izvor: S media, 07.Apr.2011

Beogradska Hitna pomoć obavila je noćas 111 intervencija, od kojih 24 na javnom mestu, a zbrinute su i dve osobe povredjene u saobraćajnim nesrećama, rekli su u toj službi. ..Biciklista star oko 45 godina povredjen je sinoć oko 22.00 časa na Pančevačkom putu i u svesnom stanju prebačen je...

Nastavak na S media...

Hitna pomoć obavila 111 intervencija

Izvor: SrbijaNet.rs, 07.Apr.2011

Hitna pomoć je tokom protekle noći na području Beograda obavila 111 lekarskih intervencija od kojih tri na javnom mestu, izjavila je jutros Tanjugu portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura. U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 22 časa na Pančevačkom putu,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Bahati vozač prošao kroz crveno svetlo, u udesu povređen taksista

Izvor: Blic, 07.Apr.2011

ČAČAK - Čačanska policija saopštila je da intenzivno traga za vozačem koji je prošle noći na raskrsnici ulica kod Skupštine grada i crkve u Čačka izazvao saobraćajni udes u kome je jedno lice lakše povređeno, a četiri automobila oštećena. ..Kako je danas saopštila Policijska uprava,...

Nastavak na Blic...

Motociklista lakše povređen

Izvor: S media, 08.Apr.2011, 09:09

Tokom noći uobičajen broj intervencija Hitne pomoći. Oko 23,00 časa dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je motociklista zadobio lakše povrede. ..Beogradska Hitna pomoć intervenisala je tokom prethodne noći 119 puta od čega 12 na javnim mestima, uključujući i saobraćajnu nezgodu u kojoj...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.