Izvor: S media, 13.Dec.2012, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havarija u centru Beograda: Požar u zgradi Opštine Palilula! (VIDEO)

U zgradi Opštine Palilula u Takovskoj ulici danas u 11:50 sati došlo je do požara. Kako S media saznaje, požar je izbio na krovnoj konstrukciji zgrade.

Kako se radi o zgradi koja se nalazi u samom centru Beograda i bojazni da bi požar mogao brzo da bude proširen, hitno je intervenisao veliki broj vatrogasaca.

- Na teren je izašlo 11 vatrogasnih vozila i 38 vatrogasaca. Požar je sada lokalizovan, gorela je stara centrala mobilne telefonije - >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kažu za S media portal u Vatrogasnoj službi.

Svi zaposleni su evakuisani na vreme.

- Na sreću, nema povređenih - kaže za S media portal portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Zbog požara koji je izbio na krovnoj konstrukciji zgrade, privremeno je bio obustavljen saobraćaj u Takovskoj ulici, koji je posle nepun sat normalizovan.

(S media)

Foto: Beta/Marko Rupena/AV

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Požar na krovu zgrade opštine Palilula

Izvor: Press, 13.Dec.2012

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić, koji je došao ispred zgrade, rekao je Tanjugu da je požar izbio na krovu zgrade opštine Palilula, gde se nalazi bazna stanica "Vip" mreže, da su se verovatno upalile neke instalacije, ali da je sve pod kontrolom.. Antić je naveo da su vatrogasci...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.