Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Okt.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hala sportova: Killerwatts live in Belgrade

U subotu, 4. novembra, u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu biće organizovan psytrance nastup Killerwatts live in Belgrade. Trenutno najaktuelniji svetski psytrance projekat Killerwatts pojaviće se na srpskoj sceni. Ono što su dva svetski priznata muzička producenta Tristan i Avalon započeli kao obični projekat sada je postao fenomen koji je svrstan u grupu … The post Hala sportova: Killerwatts live in Belgrade appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Besplatna predstava „Državni posao“ na Novom Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Okt.2017

Besplatna predstava „Državni posao“ biće igrana 16. i 17. novembra od 20.00 u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu. U Servisnom centru opštine Novi Beograd u toku je prijavljivanje za karte. Karte su dostupne samo za građane ove opštine a organizovana je u okviru besplatnih...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.