Grejanje u skladu sa temperaturama

Izvor: S media, 25.Dec.2009, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje u skladu sa temperaturama

"Ceo sistem daljinskog grejanja u Beogradu startovao bez zastoja. Beogradske elektrane svim potrošačima isporučuju toplotnu energiju", izjavio glavni dispečer Beogradskih elektrana Miodrag Radunović.

Radunović je naglasio da će isporuka toplotne energije zavisiti od spoljnih temperatura, tako da je zbog najavljenih visokih temperatura moguć prekid snadbevanja do večernjih sati, kada bi moglo ponovo da krene isporuka grejanje.

Prema njegovim rečima, ukupna >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pokrivena površina korisnika usluga u gradu, koji se snadbevaju iz 58 toplotnih izvora, iznosi oko 21 milion kvadratnih metara, dok je broj dnevnih intervencija na mreži sveden na oko stotinak.

Temperatura u stanovima trebalo bi da bude 20 stepeni, sa odstupanjima od najviše jedan stepen.

Gradjani koji imaju problema sa grejanjem mogu da se jave na telefon 20-93-011, a oni kojima cure radijatori mogu prijaviti kvar na telefon 20-93-100.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.