Grazzia Shopping Night

Izvor: Studio B, 11.Okt.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grazzia Shopping Night

Ljubitelji mode, kupovine, ali i noćnog provoda već su se sprijateljili sa tradicionalnom gradskom manifestacijom Grazzia Shopping Night, koja je posle nekoliko godina postala pravi beogradski brend pod pokroviteljstvom Skupštine grada.

Noć kada Beograd, sada već tradicionalno, izlazi u svoju najveću kolektivnu kupovinu zakazana je za petak, 14. oktobra od 19 sati do ponoći.

Učestvuje više od 250 radnji najrazličitijih modnih brendova u Knez Mihajlovoj, okolnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ulicama i Delta Sitiju, do kog možete doći besplatnim taxijem od Palate Albanija, na svakih pola sata. Te noći vladaće popust od 10-70%.

Svetlana Preradović, glavna i odgovorna urednica Grazzie najavljuje atrakcije poput modnih revija, revija frizura, nastupa bendova, koncerata.

"Na Gracija Šoping Najtu se igra, tako da je to jedna karnevalska atmosfera koja podiže raspoloženje kod ljudi i nije suština samo u kupovini" kaže ona.

Karneval na štulama sa ljudima statuama, revija fizura, dj-evi na štiklama čekaju vas duž Knez Mihajlove , pre, posle i za vreme kupovine. U Delta sitiju-pin up, rokabili igranka 50ih u kadilacima, ali i jedna plemenita akcija posvećena deci oboleloj od raka.

Jelena Marić, direktor marketinga Attica Media, ističe da je vrlo važan Nurdorov štand koji će se nalaziti kod Servantesa.Uz donaciju od 100 dinara Nurdoru, svaka dama će dobiti prelepu Gracija damsku tašnu na poklon, koja je mnogo veće vrednosti.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.