Izvor: Studio B, 11.Jul.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafiti na postamentu spomenika Knezu Mihailu

Uskoro bi trebalo da dobije zvanje spomenika od izuzetnog značaja, ali spomenik Knezu Mihailu na Trgu Republike je daleko od izuzetnog izgleda. Jer šta bi moglo biti izuzetno u gomili grafita kojima je išaran njegov postament.

Na tu ružnu sliku pažnju su nam skrenuli gledaoci, a mi smo se obratili Sekretarijatu za inspekcijske poslove koji je, sastavio zapisnik, i naredio hitno čišćenje.

Spomenik bi trebalo da bude očišćen već večeras, ali to, nažalost, kažu u sekretarijatu, ne znači da će takav dugo i ostati.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Očišćen postament spomenika Knezu Mihailu

Izvor: Studio B, 12.Jul.2013, 12:57

Spomenik Knezu Mihailu na Trgu Republike očišćen je od grafita i sada više ne predstavlja ruglo u centru grada. ..Na inicijativu Studija B, a na zahtev Sekretarijata za inspekcijske poslove, spomenik Knezu Mihailu na Trgu Republike koji bi uskoro trebalo da dobije zvanje spomenika od izuzetnog značaja,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.