Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jul.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Beograda najavio preuređenje tri velika parka

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je danas najavio "tri velike investicije" ove godine u preuređenje gradskih parkova na Ušću, Pionirskog i Zemunskog parka, objavila je večeras Gradska uprava.

Mali je najavio radove i u manjim parkovima i "urbanim džepovima", o čemu takođe nisu objavljene pojedinosti, planovi i cena.

Mali je najavio da će sledeće sedmice "viseće saksije sa cvećem" biti postavljene na auto-putu od Aerodroma "Nikola Tesla" sve do petlje "Lasta" >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << - na izlazu iz Beograda, kao i na mostu preko Save u Brankovoj ulici.

Gradonačelnik je to rekao u preduzeću "Zelenilo Beograd" gde je na završetku 15. akcije "Za zeleniji Beograd" uručio sedam nagrada i zahvalnice za uređenje balkona, dvorišta i zelenila na javnim površinama, za šta je bilo više od 400 kandidata.

Preduzeće "Zelenilo Beograd" je odvojeno saopštilo da je jedna od "specijalnih nagrada" u okviru te akcije dodeljena "Savanovi s promenadom" čije je "savremeno i efektno rešeno ozelenjavanje prostora van svake konkurencije", "moderni materijali i rešenje prostora nešto je što je jedinstveno u Beogradu" i jer je "promenada sa igralištem za decu i terasama na obali reke novo omiljeno mesto sugrađana".

Restoran "Savanova" je 2015. godine bio najavljen kao "promotivni štand" za projekat izgradnje naselja stranog investitora "Beograd na vodi" na prostoru uz obalu Save koji je zauzimala Glavna železnička stanica Beograd.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.