Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Nov.2020, 15:06

Građani mogu da daju predloge za budžet Grada Beograda

Građani će od 14. do 28. novembra 2020. moći da daju svoje predloge za budžet Grada Beograda, najavile su gradske vlasti. Beograd je prva lokalna samouprava u Srbiji koja je nacrt budžeta stavila na glasanje građanima, koji se nalazi na sajtu Skupštine grada, pa će građanke i građani Beograda moći da glasaju i daju svoje … Članak Građani mogu da daju predloge za budžet Grada Beograda se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Građani Beograda daju predloge za budžet; Šta je sve planirano za narednu godinu?

Izvor: B92, 07.Nov.2020, 12:20

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Beograd prva lokalna samouprava u Srbiji koja je nacrt budžeta stavila na glasanje građanima...Nacrt budžeta se nalazi na sajtu Skupštine grada, te će građanke i građani Beograda od 14. do 28. novembra moći da glasaju i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.