Grad ponudio da otkupi Bus plus

Izvor: Studio B, 29.Jan.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad ponudio da otkupi Bus plus

Grad Beograd ponudio je da otkupi većinski udeo u servisu Bus plus da bi rešio problem s tim sistemom, izjavio je predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali.

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Beograda rekao da još nije dobijen odgovor od Bus plusa, koji je u vlasništvu kompanije "Apeks solušens tehnolodži".

"Grad nema nikave prihode od Bus plusa, povećavaju se subvencije za javni gradski prevoz, to je neodrživo i namera je da se omogući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << taj sistem profunkcioniše", rekao je Mali i dodao da nije ponudjena konkretna cena za kupovinu Bus plusa jer se čeka odgovor.

On je izrazio očekivanje da će se situacija s Bus plusom brzo rešiti i da će Grad morati da potraži drugo rešenja, ako do toga ne dodje.

Mali je kazao da je Bus plus, koji je formiran za vreme dok je Beogradom upravljala Demokratska stranka (DS), tema o kojoj treba da se raspravlja u predizbornoj kampanji, umesto širenja dezinformacije o temama bitnim za život Beogradjana, što radi DS.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Grad ponudio da otkupi Bus plus

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2014

Grad Beograd ponudio je da otkupi većinski udeo u sevisu za prodaju i kontrolu karata za javni gradski prevoz Bus plus da bi rešio problem s tim sistemom, izjavio je predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali. On je rekao da još nije dobijen odgovor od Bus plusa (koji je u vlasništvu kompanije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.