Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Sep.2021, 15:56

Fudbal: Super liga Srbije 2021/22, 10. kolo

Od 21. do 23. septembra 2021. na programu je deseto kolo fudbalske Super lige Srbije. U Beogradu će se igrati jedan meč, uz obezbeđen TV prenos. Na stadionu „Rajko Mitić“ sastaće se Crvena zvezda i Voždovac. Gosti svoju šansu vide u tome što su crveno-beli u poslednje dve nedelje odigrali dve jače (protiv TSC-a i … Članak Fudbal: Super liga Srbije 2021/22, 10. kolo se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Plači, Mačo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Sep.2021

Među novim filmovima u domaćim bioskopima od 23. septembra 2021. je i „Plači, Mačo“, još jedan film legendarnog reditelja i glumca, Klinta Istvuda. Priča prati Majka Majloa, nekadašnju zvezdu rodea, a sada isluženog odgajivača konja. Bivši gazda ga zove da mu pomogne da ode po njegovog...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.