Festival art joge 25. maja u Beogradu

Izvor: Blic, 10.Maj.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival art joge 25. maja u Beogradu

Drugi festival art joge similiris biće održan 25. maja na Novom Beogradu u organizaciji Joga saveza Srbije.

Program festivala pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije biće održan od 12 do 21 sat u "Delta sitiju", a ulaz je slobodan.

Na festivalu će zainteresovani imati priliku da se bliže upoznaju sa art jogom similiris, stilom ove veštine koji je sve popularniji u svetu. U programu će učestvovati joga klubovi iz Srbije i inostranstva.

Art joga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << similiris je stil u kom se joga prepliće sa elementima savremenog plesa i modernog baleta. Poštujući osnovna načela izvođenja joga položaja, uz sklad pokreta, disanja i pažnje, te uvodeći muziku i ritam, u nastupima art joge similiris postiže se snažan scenski utisak koji gledaoce privlači atraktivnošću i estetskim senzibilitetom, navode organizatori iz JSS.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.