Izvor: Blic, 24.Feb.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektrane: Grejanje bez prekida sve dok traje ledeni talas

Sistem daljinskog grejanja JKP "Beogradske elektrane" u potpunosti je spreman za proizvodnju, distribuciju i isporuku toplotne energije svojim korisnicima i pri izuzetno niskim spoljnim temperaturama vazduha koje su najavljene za naredni period, saopštilo je danas to preduzeće.

Kako se navodi, snabdevanje potrošača toplotnom energijom tokom ledenih dana odvijaće se kontinualno, odnosno svih 24 sata dnevno.

"Beogradske elektrane" neprekidno prate vremenske uslove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (prognozirane i ostvarene) i na osnovu toga pravovremeno odredjuju temperaturske režime rada sistema daljinskog grejanja, tako da će za više od 310.000 stanova u Beogradu biti obezbeđeno kvalitetno grejanje.

Za celokupnu grejnu sezonu, kao i za predstojeći talas izuzetno hladnog vazduha, obezbeđene su potrebne količine svih energenata neophodnih za proizvodnju toplotne energije, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, sve stručne službe i terenske ekipe preduzeća u stalnoj su pripravnosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Beogradu tokom hladnog talasa grejanje 24 sata

Izvor: Danas, 24.Feb.2018

Sistem daljinskog grejanja JKP "Beogradske elektrane" je spreman za predstojeći hladan talas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.