Izvor: Blic, 19.Okt.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva nova dečija igrališta uskoro na Voždovcu

Najmlađi Voždovčani dobiće dva nova dečja igrališta u Ulici Ljube Vučkovića i Crnotravskoj, dok će odrasli dobiti kutak u prirodi.

Javno-komunalno predueće "Zelenilo-Beograd" već je izgradilo novo igralište sa mobilijarom, klupama i šah stolom u Ulici Ljube Vučkovića 9-11, a uskoro će biti uređena i obogaćena zelena površina oko parkića, najavili su iz GO Voždovac.

U Crnotravskoj ulici kod brojeva 11-13 izvode se završni radovi, tako da će i u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulici uskoro biti sanirano dečije igralište.

- Izvode se završni radovi i na sređivanju kutka za miran odmor, a gradi se i teretana na otvorenom koja će pružiti mogućnost dodatnog fizičkog vežbanja stanovnika ovog dela Banjice - naveli su iz ove opštine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.