Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Nov.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplin A Kitschme: Novi album i dva koncerta

Kultni bend Disciplin A Kitschme ima novi singl, novi album, a održaće i dva koncerta, 11. i 12. decembra, u Gun Club-u. Nova iznenađenja za nova pokolenja počinju ove nedelje kada će biti objavljen novi hit-singl „Zaboravili rokenrol“. U Miloša Pocerca 25 drugog decembarskog vikenda Disciplin A Kitschme predstaviće nove pesme ali i podsetiti publiku ... The post Disciplin A Kitschme: Novi album i dva koncerta appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi singl, album i dva koncerta

Izvor: Danas, 16.Nov.2015

Kultni bend koji je u samom vrhu muzičke scene na celokupnom ex-YU prostoru nastavlja da stvara i iznenađuje publiku - u susret izlasku novog albuma, ove nedelje će biti objavljen novi hit-singl grupe Disciplin A Kitschme "Zaboravili rokenrol", a dva specijalna klupska koncerta u petak 11. i subotu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.