Devojčica koja je pala sa trećeg sprata u teškom stanju

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica koja je pala sa trećeg sprata u teškom stanju

BEOGRAD - Zdravstveno stanje 15-ogodišnje D. B., koja je pala sa trećeg sprata zgrade u centru Beograda, izuzetno je teško, saopštio je Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. "Stanje devojčice koja je noćas primljena u Urgentni centar izuzetno je teško", kaže se u saopštenju. Lekari i medicinska ekipa Urgentnog centra čine sve što je u njihovoj moći da spasu život ove pacijentkinje koja se nalazi u šok sobi na aparatima za veštačko disanje, navedeno je u saopštenju. Lekarski >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tim je po prijemu uradio sve što je potrebno, reč je o veoma teškim i složenim povredama, urađena je hirurška intervencija, a posebno su teške povrede glave", dodaje se u saopštenju. Devojka je pala sa trećeg sprata zgrade u Ulici Miloša Pocerca 15 najpre na automobil, a potom i na zemlju, potvrdila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KRITIČNO: Devojčica na aparatima!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2012, 07:00

Dunja B. (15), koja je pala s trećeg sprata zgrade, i dalje je kritično..BEOGRAD - Izbegnuta tragedija!..Dunja B. (15), koja je u četvrtak oko 19 sati pala s terase trećeg sprata zgrade u Ulici Miloša Pocerca, i dalje je u teškom stanju i lekari se bore za njen život...- Devojčica je operisana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.