Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dance4Life: Jedan je cilj – igraj za život!

Festival elektronske muzike Dance4Life biće održan 2. i 3. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma. Dvodnevni humanitarni festival u ogranizaciji grupa prijatelja „Pošto život?“, „Beat“ i „4Manya“ okupiće najveće zvezde domaće klupske scene sa ciljem da se prikupe sredstva za lečenje mladića Marija Jurešića i kupovinu medicinskih aparata za lečenje obolelih u Srbiji. – Udružili ... The post Dance4Life: Jedan je cilj – igraj za život! appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dance4Life: Jedan je cilj – igraj za zivot!

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Nov.2016

Festival elektronske muzike Dance4Life bice odrzan 2. i 3. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma, najavljeno je danas na konferenciji za stampu odrzanoj u Skupstini Grada Beograda. Promo Dvodnevni humanitarni festival u ogranizaciji grupa prijatelja “Posto zivot?”, “Beat” i “4Manya” okupice...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.