Dan otvorenih vrata u opštini Obrenovac

Izvor: Studio B, 17.Jun.2012, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan otvorenih vrata u opštini Obrenovac

Svake nedelje, od 12 do 16 časova, Miroslav Čučković novi predsednik opštine Obrenovac, primaće građane koji imaju probleme ili predloge za unapređenje životnih uslova u toj opštini.

Po broju građana okupljenih u holu opštine Obrenovac, teško bi moglo da se kaže da je ovo prvi Dan otvorenih vrata kod novog predsednika opštine. Na razgovor sa prvim čovekom došlo je 50-ak građana. Većina traži posao.

Čučković smatra da je bitno da građani mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << iznesu svoje probleme i predlože kako da se poboljša život u Obrenovcu. Zato će, uporedo sa otvorenim vratima predsednika, na raspolaganju građanima biti i članovi Opštinskog veća koji dežuraju u holu opštine svakog radnog dana od 19.00 do 21.00 časa.

- Moramo da nparavimo bazu podataka a onda ad bez političkih premisa zapošljavamo te ljude, ja ću se potruditi da dovedem privatne investicije, kaže Miroslav Čučković.

Čučković podseća da je Dan otvorenih vrata i u Skupštini grada Beograda doneo dosta dobrih predloga. Baš tu začeta ideja o trećem pokušaju vantelesne oplodnje kao i sms usluga putem koje građani mogu da provere za koliko im stiže prevoz.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.