DONACIJA SIGURNOJ KUĆI POVODOM 8. MARTA

Izvor: Kurir, 05.Mar.2011, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONACIJA SIGURNOJ KUĆI POVODOM 8. MARTA

BEOGRAD- Zaposleni u kompaniji Velefarm obeležiće 8. mart doniranjem novčanih sredstava Sigurnoj ženskoj kući u Beogradu i na taj način pružiti podršku žrtvama porodičnog nasilja, saopštila je ta kompanija.

- U Srbiji čak 70 odsto žena žrtve nekog oblika zlostavljanja i svaka donacija je značajna jer se njome šalje poruka žrtvama da nisu same niti zapostavljene od strane društva, istakla je koordinatorka Savetovališta protiv nasilja u porodici Vesna Stanojević.

Donacija u vrednosti od 150 hiljada dinara Sigurnoj kući nastavak je podrške u borbi protiv porodičnog nasilja, saopšteno je iz ove veldrogerije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.