DOBAR RITAM NA TRGU REPUBLIKE Veliki koncert povodom Međunarodnog dana džeza

Izvor: Blic, 30.Apr.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBAR RITAM NA TRGU REPUBLIKE Veliki koncert povodom Međunarodnog dana džeza

Međunarodni dan džeza okupio je večeras od 19 sati sve slučajne ili namerne posetioce velikim koncertom na Trgu republike.

Čak i oni koji su bili samo u prolazu i žurbi, nisu mogli a da ne zastanu i uživaju uz zvuke džeza. Jedni su zaposeli žardinjere dok su čekali prijatelje, a drugi su i beležili telefonima trenutke.

U publici je bilo i mlađih i starijih, a i onih romantika koji su u muzici uživali zagrljeni.

Međunarodni dan džeza obeležava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se širom sveta 30. aprila. Zvanično ga je 12. aprila 2012. priznao UNESKO na inicijativu jednog od najvećih muzičara 20. veka, legendarnog džez pijaniste i kompozitora Herbija Henkoka i te godine je prvi put obeležen u brojnim zemljama sveta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.