Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Feb.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOB: Horkestar sa prijateljima slavi jubilej

Biće to svojevrstan mini-festival alternativnih bendova i horova u Domu omladine Beograda – na ovaj način Horkestar najavljuje koncert zakazan za subotu, 6. februar, od 20 časova, kojim obeležava 15 godina rada. Gosti na koncertu su prijatelji sa kojima je Horkestar uspešno sarađivao, što će na najbolji način biti demonstrirano – svaki gost će izvesti ... The post DOB: Horkestar sa prijateljima slavi jubilej appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Horkestar slavi 15. rođendan

Izvor: Danas, 03.Feb.2016

Beograd - - Horkestar zaokružuje proslavu svoje petnaestogodišnjice koncertom u Domu omladine Beograda, a goste su pozvali drage ljude i horove koji su kroz različite periode obeležili njihovo delovanje. Koncert će se održati u subotu, 6. februara, od 20 čsaova, a ulaznice su prodaji preko Eventim...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.