Cvijan razrešen dužnosti predsednika GIK

Izvor: S media, 04.Maj.2010, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijan razrešen dužnosti predsednika GIK

Odbornici Skupštine Beograda danas su razrešli dužnosti predsednika Gradske izborne komisije (GIK) Vladimira Cvijana, sadašnjeg člana Srpske napredne stranke, koji je na čelo te komisije došao na predlog Demokratske stranke.

"Sve sam radio po zakonu", rekao je Cvijan novinarima nakon razrešenja.

Na njegovo mesto, na predlog DS izabran je Ivan Šebek.

Član Gradske izborne komisije Diana Popović, koji je na tu poziciju izabrana na predlog DS, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << podnela je ostavku na ovu dužnost, a na njeno mesto izabrana je Maja Vasić.

Odbornici iz redova opozicije tražili su da o ovoj tački dnevnog reda raspravlja u redovnom postupku, ali taj predlog nije usvojen, pa je razrešenje Cvijana usvojeno u skraćenom postupku.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Cvijan razrešen sa mesta predsednika GIK

Izvor: Danas, 04.Maj.2010

Odbornici Skupštine grada juče su razrešili dužnosti predsednika Gradske izborne komisije Vladimira Cvijana, sadašnjeg člana Srpske napredne stranke, koji je na čelo te komisije došao na predlog Demokratske stranke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.