Cisterne s vodom na tri mesta u gradu

Izvor: Studio B, 17.Jun.2013, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterne s vodom na tri mesta u gradu

Zbog visokih temperatura cisterne s vodom na tri mesta u centru grada

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija" postaviće cisterne s pitkom vodom u centru Beograda zbog izuzetno visokih temperatura vazduha. Cisterne će biti postavljene  od 12 do 18 sati na Trgu republike, Zelenom vencu i Slaviji.

Pitka voda na tri veoma prometna mesta u prestonici namenjena je svim našim sugrađanima za piće, osvežavanje i rashlađivanje, posebno mališanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i najstarijim osobama, koji najteže podnose vrućinu.

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" nastaviće sa ovom akcijom tokom celog leta, a cisterne će biti postavljene na javnim mestima u danima sa tropskim temperatutama.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.