Cisterne s pijaćom vodom u centru grada danas i sutra

Izvor: Politika, 14.Jul.2011, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterne s pijaćom vodom u centru grada danas i sutra

BEOGRAD - Preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija” postaviće danas cisterne sa vodom za piće na Trgu republike, Zelenom vencu i Trgu „Slavija”, koje će biti dostupne građanima od 12 do 16 sati, rečeno je Tanjugu u tom preduzeću.

Cisterne će biti postavljene i sutra, na istim lokacijama i u istom terminu, a tokom vikenda cisterni verovatno neće biti pošto meteorolozi najavljuju niže temperature, dodaju iz tog preduzeća.

Pitka voda namenjena je svim Beograđanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << za piće, osvežavanje i rashlađivanje tokom veoma toplih dana i „Beogradski vodovod” najavljuje da će tokom celog leta pratiti najave meteorologa i kada bude potrebno postavljati cisterne u centru grada.

Iz Beogradskog vodovoda apeluju na građane da racionalno troše vodu za piće, kako bi je bilo dovoljno za građane u svim naseljima.

Tanjug

objavljeno: 14.07.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.