Četiri godine rada Komunalne policije

Izvor: 24sata, 06.Nov.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri godine rada Komunalne policije

Komunalna policija grada Beograda danas je obeležila četiri godine rada, tokom kojih su joj građani poslali više od 100.000 prijava.

Na svečanom prijemu u Skupštini Grada načelnik Komunalne policije Nikola Ristić rekao je da se ta služba trudila da radi u interesu građana i njihove bezbednosti, da vodi računa o redu, daje savete, ali i sankcioniše kada je to bilo potrebno.

- Da uživamo poverenje građana Beograda govori i to da su nam poslali više od 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << prijava, kojima smo mi pristupili sa posebnom pažnjom. Pored toga, Komunalna policija je pružila veliki broj asistencija gradskim i opštinskim inspekcijama, kao i preduzećima kako bi se njihove izvršne odluke lakše realizovale - naveo je Ristić.

On je izrazio nadu da će izmenom zakona koji reguliše tu oblast, broj komunalnih policajaca u Beogradu biti povećan, a time i efikasnost ove službe.

- Komunalnu policiju u narednom periodu čeka veliki posao u uspostavljanju reda u oblasti auto-taksi prevoza, kontrole nepropisnog parkiranja i uspostavljanja obaveznog plaćanja karte u javnom gradskom prevozu, kao i redovno kontrolisanje buke i radnog vremena ugostiteljskih objekata u prestonici - najavio je Ristić.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.