Izvor: Glas javnosti, 18.Feb.2010, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar za prevenciju narkomanije ostaje na Zvezdari

Povodom informacija o premeštanju Centra za prevenciju narkomanije sa opštine Zvezdara, nadležni u ovoj opštini obaveštavaju javnost da ovaj centar, kao i do sada, radi u Ledinačkoj ulici 1 na Zvezdari. Centar je osnovan septembra 2004. i od tada radi pod pokroviteljstvom opštine Zvezdara, prvo u Ustaničkoj 189, a od 2009. u Ledinačkoj ulici.

Sredinom prošle godine u saradnji sa preduzećem „Telekom Srbija" oformljen je „Nacionalni info-telefon za bolesti zavisnosti 0800/200-301" >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa besplatnim pozivom za građane, gde o bolestima zavisnosti mogu da se konsultuju sa stručnim terapeutima svakog radnog dana od 12 do 20 časova.

Centar i opština Zvezdara sarađuju na prevenciji narkomanije organizovanjem tribina, edukacijom i saradnjom sa bivšim zavisnicima, koji o svom iskustvu razgovaraju s mladima i pomažu im da se oslobode tog poroka.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar za prevenciju narkomanije na opštini Zvezdara

Izvor: PRObjave.com, 17.Feb.2010, 13:14

Povodom netačnih informacija o premeštanju Centra za prevenciju narkomanije sa opštine Zvezdara, obaveštavamo javnost da Centar, kao i do sada, radi u Ledinačkoj ulici br.1 na Zvezdari.. Centar i Gradska opština Zvezdara sarađuju na prevenciji narkomanije, kroz tribine, edukacije i saradnju sa...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.