CRVENI KRST BEOGRADA VODI MALIŠANE NA VRŠAČKI BREG

Izvor: Kurir, 04.Avg.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENI KRST BEOGRADA VODI MALIŠANE NA VRŠAČKI BREG

BEOGRAD - Program oporavka dece iz socijalno-ugroženih porodica u organizaciji Crvenog krsta Beograda nastavlja se sutra, 5. avgusta, kada će 81 dete otputovati na Vršački breg.

U ovoj grupi su deca iz opština Savski venac, Vračar, Palilula, Zvezdara, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Lazarevac, Grocka i Mladenovac. Decu su izabrale škole u saradnji sa lokalnim organizacijama Crvenog krsta.

O mališanima će za vreme njihovog boravka brinuti vaspitači, animator i lekar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bogat sadržaj dnevnih i večernjih aktivnosti, dan ispunjen različitim edukativnim sadržajima i sportskim aktivnostima učiniće sedmodnevni oporavak beogradskim mališanima nezaboravnim.

Sredstva za boravak dece su obezbeđena od naših sugrađana koji su uz aprilsku uplatnicu JKP "Infostan" dobili i uplatnicu Crvenog krsta Beograda sa pozivom da pomognu realizaciju programa oporavka siromašne i bolesne dece.

Do 4. avgusta je na tekući račun Crvenog krsta Beograda uplaćeno 2.925.840 dinara, a sredstva je uplatilo 9.701 domaćinstvo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Crveni krst Beograda vodi mališane na Vršački breg

Izvor: Glas javnosti, 05.Avg.2011, 08:39

BEOGRAD - Program oporavka dece iz socijalno-ugroženih porodica u organizaciji Crvenog krsta Beograda nastavlja se danas, kada će 81 dete otputovati na Vršački breg...U ovoj grupi su deca iz opština Savski venac, Vračar, Palilula, Zvezdara, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Lazarevac, Grocka...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.