Božović: Gradska vlast dovela GSP na rub propasti!

Izvor: 24sata, 15.Avg.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Gradska vlast dovela GSP na rub propasti!

Predsednik Gradskog odbora DS Beograd Balša Božović ocenio je danas da je krivica gradskih vlasti što je Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd dovedeno na rub propasti.

"Naplata karata u javnom prevozu je, uprkos priznanju da GSP raspolaže jednim od najsavremenijih sistema za naplatu karata u Evropi, na istorijskom minimumu, čime je to gradsko preduzeće dovedeno na rub propasti", navodi se pisanoj izjavi Božovića.

Prema njegovoj oceni, ova situacija je nastala >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << krivicom sadašnje gradske uprave, koju on optužuje za "amaterizam, nesposobnost i populizam", a koja je odlukom da ne produži ugovore za 700 kontrolora dovela GSP Beograd u beznadežnu situaciju.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Božović: Gradska vlast dovela GSP na rub propasti

Izvor: Blic, 15.Avg.2014

Predsednik Gradskog odbora DS Beograd Balša Božović ocenio je danas da je krivica gradskih vlasti što je Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd dovedeno na rub propasti..."Naplata karata u javnom prevozu je, uprkos priznanju da GSP raspolaže jednim od najsavremenijih sistema za naplatu karata u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.