Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Feb.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskopski repertoari (4-10. februar 2016.)

Ovo su bioskopski repertoari za nedelju od 4. do 10. februara. U Beogradu će se od 4. februara prikazivati nekoliko novih filmova: parodija „Pedeset nijansi crne„, rimejk francuskog horora „Mučenice„, novi animirani hit „Piksiji – mali vilenjaci“ i islandski film „Ovnovi„.  U sredu, 10. februara, ljubitelji SF-a, stripa i akcije konačno će moći premijerno da pogledaju novog ... The post Bioskopski repertoari (4-10. februar 2016.) appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U bioskopima: Dedpul

Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Feb.2016, 03:00

U sredu, 10. februara, u bioskopima Cineplexx Ušće SC i Delta City premijerno će biti prikazan film „Dedpul“. Studio 20th Century Fox odlučio je da nekonvencionalnom Marvelovom antiheroju Dedpulu da šansu. Glavna uloga je pripala Rajanu Rejnoldsu, koji ju je želeo još od 2005. godine. Dedpul...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.