Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Sep.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijelo dugme u Beogradu, 19. novembra

Na vrhuncu svoje najuspešnije turneje u više od četrdeset godina dugoj karijeri – Bijelo dugme će nastupiti u Beogradu. U subotu, 19. novembra od 20.30, Bijelo dugme će održati koncert u Kombank areni. Biće to jubilarni dvadeset peti susret najveće jugoslovenske grupe sa Beograđanima i nova prilika da zajedno zapevaju sve one pesme koje su ... The post Bijelo dugme u Beogradu, 19. novembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

40 GODINA BIJELOG DUGMETA: Posle 11 godina ponovo pred beogradskom publikom

Izvor: Kurir, 19.Sep.2016

...AZ Produkcija ima čast i zadovoljstvo da saopšti da je beogradski koncert "Bijelog dugmeta" zakazan za 19 novembar u Kombank areni Biće to jubilarni dvadeset peti susret najveće jugoslovenske grupe sa Beograđanima i nova prilika da zajedno zapevamo sve one pesme koje su obeležile poslednje četiri...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.