Bez vode potrošači Barajeva, Baćevca, Meljaka i Vranića

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 15.Feb.2011, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode potrošači Barajeva, Baćevca, Meljaka i Vranića

BEOGRAD - Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" ispiraće vodovodnu mrežu od srede, 16. februara do subote 19. februara, zbog čega će povremene prekide u snabdevanju, umanjen pritisak i kratkotrajnu zamućenost vode, od 22 do 6 sati narednog dana osetiti potrošači u pojedinim naseljima.

Kako se navodi u saopštenju tog preduzeća, navedene probleme osetiće potrošači na ripanjskom i barajevskom putu od srede u 22 sata do četvrtka u 6 sati, u naseljima Barajevu i Baćevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << od četvrtka u 22 sata do petka u 6 sati i u naseljima Meljak, Vranić, Guncati i Šiljakovac od petka u 22 sata do subote u 6 sati.

Iz tog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a sve dodatne informacije mogu dobiti na telefon 36-06-606, kao i putem veb sajta www.bvk.rs.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.