Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna škola plivanja za male Zemunce

Novi ciklus besplatne tromesečne obuke u plivanju za najmlađe Zemunce počeće prvog dana sledeće godine, a biće održan kroz projekat "Moja zemunska kartica", saopšteno je iz ove opštine.

Kako se navodi u obaveštenju, predviđeno je da 35 dece starosti od šest do 16 godina pohađa kurs plivanja od 1. januara do 31. marta 2018. godine.

Vaučer za tromesečnu obuku za plivanje dece mogu da dobiju svi roditelji i staratelji, koji uz davanje na uvid službenom licu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lične karte i "Moje zemunske kartice", popune izjavu kojom daju svoj pristanak.

Prijavljivanje se obavlja u šalter sali Gradske opštine Zemun (šalter br. 3).

Plivanje za mališane Zemuna je nastavak projekta koji je već uspešno realizovan i kroz koji je preko stotinu zemunskih mališana naučilo da pliva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.