Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Maj.2020, 10:25

Beogradski manifest 2020 – novi termin

Beogradski manifest, po šesti put, biće održan od 17. do 19. jula 2020, uz poštovanje svih mera bezbednosti nadležnih institucija. Jedan od najlepših porodičnih manifestacija koje Beograd i Srbija imaju, po ranijem planu, trebalo je da počne upravo danas. Do marta su pripremljeni mnogobrojni zanimljivi sadržaji, ali zbog okolnosti, festival je odložen. Kako se epidemiološka … Članak Beogradski manifest 2020 – novi termin se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Sjajne vesti za sve ljubitelje festivala

Izvor: Blic, 29.Maj.2020

Beogradski Manifest, jedan od najlepših porodičnih manifestacija koje Beograd i Srbija imaju, trebao je da počne na današnji dan. Veliki Festival manifestacija, destinacija i degustacija je za svoje šesto izdanje pripremao mnogobrojne nove zanimljive sadržaje za svoje posetioce koji su ipak morali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.