Beograd: U dva udesa sedmoro povređeno

Izvor: Akter, 09.Feb.2016, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: U dva udesa sedmoro povređeno

Sedam osoba je povređeno u dve saobraćajne nesreće tokom protekle noći u Beogradu, a Hitna pomoć je imala ukupno 129 intervencija od kojih 11 na javnom mestu

U 23.22 sati u Beogradskoj ulici u Sremčici povređene su dve muške osobe, starosti 21 i 22 godine, nakon čega su prebačene u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Kumodraškoj ulici u 03.10 sati povređeno je pet osoba, od kojih je jedan 31-godišnji muškarac odbio dalji >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << transport i dobio uput, dok su dve muške osobe starosti 31 i 22 godine i dve ženske osobe starosti 28 i 56 godina prebačene u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika tokom noći su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari, srčani i osobe sa cerebrovaskularnim problemima, navela je Macura.

Kako je dodala, juče je Hitna pomoć intervenisala 146 puta od čega 26 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode pri čemu je jedna osoba teže povređena.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.