Beograd: Muškarac nastadao u požaru

Izvor: S media, 26.Jun.2011, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Muškarac nastadao u požaru

Gradimir Miletić (65) nastradao je u nedelju, u požaru koji je izbio u njegovom stanu u Bulevaru Mihajla Pupina 199 v. Vatru su ugasili vatrogasci, a po ulasku u stan zatekli su stravičan prizor.

U nedelju, oko 18:30 časova, šestdesetpetogodišnji Gradimir Miletić nastradao je u požaru koji je izbio u njegovom stanu na sedmom spratu u Bulevaru Mihajla Pupina 199 v.



Vatru su ugasili vatrogasci, koji su brzo stigli na mesto nesreće, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a ugljenisano beživotno telo nesrećnog čoveka pronašli su u trpezariji.


Požar ispod "Gazele", izgorelo pet autobusa

Leskovac: Ugašen požar u fabrici (VIDEO)

Beogradjani najpijaniji vozači!

Dim je prva primetila komšinica koja živi u stanu iznad Miletićevog i odmah je pozvala vatrogasce i policiju.

Prema rečima Dragana J. koji živi u istoj zgradi, Gradimir Miletić je živeo sam u stanu.

- Bio je dobar čovek, ali čudan - priča komšija. - Povučen u sebe, da li zbog porodičnih ili ličnih problema, tek osim uljudnog pozdrava kad bi prošao pored komšija, nije komunicirao ni sa kim, niti mu je ko ulazio u stan. Bio je strasni pušač i verovatno da je zaspao s upaljenom cigaretom i tako zapalio stan i ugušio se u dimu.

U gašenju požara su učestvovala dva vatrogasna vozila i devet vatrogasaca.

Morali su da razvale vrata, a unutra su zatekli stravičan prizor. Hodnik, kuhinja i trpezarija, bili su u plamenu, svi prozori u stanu zatvoreni, a od gustog i crnog dima se ništa nije videlo. Tek kad su otvorili sve prozore u stanu, ugledali su na krevetu u trpezariji i beživotno, ugljenisano telo Gradimira Miletića.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.