BOLOVAO OD RAKA: Pacijent se ubio skokom sa prvog sprata bolnice

Izvor: Večernje novosti, 22.Mar.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLOVAO OD RAKA: Pacijent se ubio skokom sa prvog sprata bolnice

Pacijent N. B. (62) iz Kovina izvršio je samoubistvo jutros u 8.10 sati skokom sa prvog sprata Grudnog odeljenja bolnice u Pančevu Pacijent N. B. (62) iz Kovina izvršio je samoubistvo jutros u 8.10 sati skokom sa prvog sprata Grudnog odeljenja bolnice u Pančevu.On se od 2013. godine lečio od karcinoma pluća u terminalnoj fazi.Kako saznajemo, N. B. je skočio sa sprata posle vizite. Tokom razgovora sa doktorom komunicirao je normalno, a u periodu od dve nedelje njegovog lečenja u toj ustanovi posećivala ga je porodica.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Samoubistvo u bolnici

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Mar.2017

Jutros u 8.10 pacijent oboleo od raka izvršio je samoubistvo skočivši s prvog sprata grudnog odeljenja Opšte bolnice Pančevo...Doktorka Slađana Kovačević, portparol bolnice, izjavila je novinarima da je u pitanju N. B., rođen 1955. godine, iz Kovina...Ona je dodala da se N. B. lečio od raka...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.