BEOGRADSKA ULICA ZA VIKEND ZATVORENA ZA SAOBRAĆAJ

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKA ULICA ZA VIKEND ZATVORENA ZA SAOBRAĆAJ

BEOGRAD - Zbog radova na popravci tramvajskih šina u Beogradskoj ulici, na delu od Krunske do Njegoševe ulice, saobraćaj u toj ulici biće potpuno obustavljen večeras u 22 sata do ranih jutarnjih časova u ponedeljak, 4. aprila, saopštila je Gradska uprava.

Režim rada linija javnog gradskog prevoza koje idu kroz Beogradsku ulicu biće izmenjen, pa će autobusi sa linija 33 i 48 voziti od Trga Slavija kroz Nemanjinu i Resavsku ulicu, Bulevar kralja Aleksandra do Starine Novaka i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << redovnom trasom.

Tramvaji sa linija 2 i 12, na delu od Nemanjine ulice do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćaće Resavskom, a linija 14, na delu od Trga Slavija do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćaće Nemanjinom i Resavskom ulicom.

Tramvaji sa linije 10, umesto ulicama Starine Novaka i Beogradskom, ići će pored Vukovog spomenika, zatim Bulevarom kralja Aleksandra, Resavskom, Nemanjinom, pored Trga Slavija i dalje redovnom trasom.

Noćne linije 7, 308 i 401, umesto Beogradskom ulicom, voziće kao linije 33 i 48 u izmenjenom režimu, kroz Resavsku.

Biće ukinuto stajalište "Pravni fakultet" u Beogradskoj ulici za linije 2, 10, 12 i 14 u smeru ka Trgu Slavija, a u smeru ka Dorćolu za liniju 10, u oba smera biće zatvoreno i stajalište "Trg Slavija" za linije 2 i 12 u Nemanjinoj ulici, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.