Apel biciklista: Popravite stazu na Brankovom mostu!

Izvor: Blic, 26.Mar.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel biciklista: Popravite stazu na Brankovom mostu!

Više od 300 biciklista protestovalo je večeras zbog zatvorenog trotoara na uzvodnoj strani Brankovog mosta, koji nije u funkciji gotovo tri godine.

Pešacima i biciklistima na raspolaganju je samo jedna strana mosta, nizvodna, odnosno desna posmatrano iz centra grada ka Novom Beogradu.

Aktivisti Udruženja građana "Ulice za bicikliste" kažu da su obećanja da će most biti popravljen čuli već više puta u prethodne dve i po godine.

- Jedino što je gradska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlast po tom pitanju uradila je da postavi još višu ogradu na trotoaru, i na tome se stalo. Biciklisti će naravno podržavati dobre poteze gradskih vlasti kao što je postavljanje novih "P" profil parkinga za bicikle, ali očekuju da se na tome ne stane, već se poštuju prioriteti kao što je popravka pomenutog mosta i pravljenje biciklističke staze od Novog Beograda do centra grada - kažu u Udruženju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.