Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Mar.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonio Serano i Konstanca Lehner u Kolarcu

Na Velikoj sceni Kolarčeve zadužbine u subotu, 9. marta od 20.00, nastupiće Antonio Serano i Konstanca Lehner. Antonio Serano je majstor na usnoj harmonici, virtuoz na ovom neobičnom instrumentu, jedno od najvećih imena savremenog džeza i jedan od najtraženijih muzičara Španije. Muzičar impresivnog senzibiliteta i sa velikim teorijskim znanjem, Serano poseduje zapanjujuću raznovrsnost kada je … The post Antonio Serano i Konstanca Lehner u Kolarcu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Elizabeta Leonskaja u Kolarcu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Mar.2019, 03:50

U ponedeljak, 18. marta 2019. od 20.00, u Kolarčevoj zadužbini nastupiće legendarna pijanistkinja Elizabet Leonskaja. Posle uspešno održanih koncerata prestižnih pijanista Luke Debarga, Arkadija Volodosa i Jevgenija Sudbina, Piano Land i Kolarčeva zadužbina predstavljaju „kraljicu klavira“...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.