Antić: Da pomognemo onima koji nemaju, kao Palma u Jagodini

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Da pomognemo onima koji nemaju, kao Palma u Jagodini

Kandidat za gradonačelnika koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da mu je namera da Beograd vodi kao gradonačelnik u interesu svih građana i da svi delovi grada budu ravnopravni i imaju iste osnovne uslove.

"Politika koalicije SPS - JS je pre svega usmerena ka ljudima i naša obaveza je da pomognemo onima koji nemaju, kao što radi Dragan Marković Palma u Jagodini. Beograd će pokazati da je human i solidaran", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Antić na zajedničkoj sednici opštinskih odbora SPS i JS u beogradskoj opštini Voždovac.

Predsednik JS Dragan Marković Palma rekao je da je koalicija "(Ivica) Dačić - Antić - Marković" za porodicu i da će njihov predlog biti da se u Beogradu ukine komunalna policija, jer postoji "dobra republička policija" i da zaposleni u državnim, javnim i gradskim službama ne mogu da imaju iste plate, iako imaju istu stručnu spremu.

On je kao posebnu molbu istakao da se u Beogradu ne postavljaju semafori na kojima se dva muškarca drže za ruke.

Marković je kazao da je Antić najbolji kandidat za gradonačelnika, da je do sada imao tri visoke državne funkcije - da je bio ministar infrastrukture, zatim ministar rudarstva i energetike i predsednika Skupštine grada Beograda, a da je sve tri obavljao i obavlja odlično.

Prioritet Vlade ulaganje u obrazovanje i digitalizaciju

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da je jedan od ključnih prioriteta Vlade Srbije ulaganje u obrazovanje i digitalizaciju, kao i u ukupnu tehnološku modernizaciju Srbije.

"Zajedno sa gradom Beogradom ćemo u narednom periodu imati puno aktivnosti i uložiti značajna sredstva kako bi se naš obrazovni sistem u potpunosti modernizovao", rekao je Antić, koji je prisustvovao obeležavanju školske slave Sveti Sava u Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla" u Beogradu.

On je rekao da je cilj da generacije koje treba da vode zemlju budu tehnološki pripremljene i osposobljene.

Antić je rekao da Elektrotehnička škola "Nikola Tesla" odškolovala niz generacija koje su kapitalno uticale na razvoj Srbije, ne samo u energetskom sektoru, već ukupno u tehnološkom smislu.

On je poželeo učenicama i profesorima da nastave s obrazovanjem i da ova generacija bude ta koja će učiniti ključne tehnološke iskorake koje su potrebne za modernizaciju Srbije, kako bi stala u red sa najrazvijenijim državama.

"Elektrotehnička škola Nikola Tesla je jedna od najboljih u ovom delu Evrope, njihovi nastavnici i mi možemo da budemo ponosni na generaciju mladih ljudi koja će ubrzo upravljati elektroenergetskim i svim drugim tehničkim sistemima u zemlji", rekao je Antić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Antić: Da pomognemo onima koji nemaju, kao što to radi Palma

Izvor: N1 televizija, 27.Jan.2018

Kandidat za gradonačelnika koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije Aleksandar Antić izjavio je da mu je namera da Beograd vodi kao gradonačelnik u interesu svih građana i da svi delovi grada budu ravnopravni i imaju iste osnovne uslove..."Politika koalicije SPS - JS je pre svega...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.