Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Apr.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Anđeoski deo” od 4. aprila u bioskopima

Najnovije ostvarenje Kena Louča “Anđeoski deo” (Angels’ Share) naći će se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa od 4. aprila. “Anđeoski deo” je komedija o novopečenom tati iz Glazgova, koji je rešio da okrene novi list, nakon što je uspeo da ... Pročitaj višeThe post “Anđeoski deo” od 4. aprila u bioskopima appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor u Domu sindikata

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Apr.2013

U petak, 5. aprila od 20.00, u Dvorani Doma sindikata, nastupiće Rade Šerbedžija i bend Zapadni kolodvor. Pored obrada starogradskih i izvornih melodija, evergrin i romskih balada, na repertoaru će se prvi put naći i numere sa novog albuma Radeta .. Pročitaj višeThe post Rade Šerbedžija i Zapadni...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.