Akcija suzbijanja komaraca

Izvor: Studio B, 29.Avg.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija suzbijanja komaraca

Počelo je suzbijanje komaraca uređajima sa zemlje, dok večeras i u petak akcija će biti kombinovana sa suzbijanjem iz vazduha.

Suzbijanje komaraca obaviće se na celoj teritoriji grada, i ako vremenski uslovi dozvole, ovo će biti i poslednje ovogodišnje suzbijanje.

Neki prozori u gradu su celog leta noću bili otvoreni, a bilo je i onih stanova i snova koje su napadali komarci. Za razliku od ranijih godina, znatno manje češanja, ali ipak, svaki ubod se pamti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

U svih 17 gradskih opština osetiće se onaj specifičan miris borbe protiv komaraca, a od četvrtka ćemo videti i avione. To da li kod vas u kraju ima komaraca, zavisi i od lokalnog žarišta, tj. vode u bašti ili na ravnom krovu. I naravno, od zelenila.

Ovo bi trebalo da bude i poslednje suzbijanje odraslih larvi komaraca, mada, ako septembar bude topao, biće suzbijanja i u oktobru, što stariji Beograd pamti.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trodnevna akcija suzbijanja komaraca

Izvor: Glas javnosti, 29.Avg.2012

BEOGRAD - Akcija suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje obaviće se u sredu, četvrtak i petak (29, 30. i 31. avgusta), saopšteno je iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine...Iz ovog sekretarijata obaveštavaju sugrađane da će u četvrtak i petak ova akcija biti kombinovana...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.