ANTIĆ: LAŽNA DOJAVA O BOMBI U SKUPŠTINI BEOGRADA

Izvor: Kurir, 17.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTIĆ: LAŽNA DOJAVA O BOMBI U SKUPŠTINI BEOGRADA

Predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić izjavio je da je dojava o podmetnutoj bobi u gradskoj skupštini bila lažna.

- Ne mogu da shvatim zašto se to radi kada Skupština donosi važne odluke - rekao je on i apelovao na sve da se to ne dešava.

Zgrada Skupštine Beograda na Trgu Nikole Pašića prethodno je evakuisana oko podneva na kraju sednice Skupštine grada zbog dojave o podmetnutoj bombi.

Na kraju sednice, koja je počela u 10 časova predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Skupštine Aleksandar Antić pozvao je šefove odborničkih grupa da priđu stolu i potom obavestio odbornike da je primljena dojava o bombi.

Antić je tada naveo da je dojava verovatno lažna, ali da je zbog bezbednosti zaposlenih i svih ostalih neophodno napustiti zgradu.

Policajci sa obučenim psima počeli su potom pregled prostorija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.