Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Okt.2021, 10:42

14. Festival pobednika festivala: Pozorišna nedelja u Rakovici

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica pod pokroviteljstvom Gradske opštine Rakovica 14. godinu organizuje pozorišni Festival pobednika festivala. Ove godine, zbog mera koje su na snazi, festival je organizovan kao Pozorišna nedelja u Rakovici. Za sve poštovaoce i ljubitelje pozorišta organizovane su pozorišne predstave i prateći program. Pozorišni festival počinje u ponedeljak, 25. oktobra 2021. … Članak 14. Festival pobednika festivala: Pozorišna nedelja u Rakovici se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozorišni repertoari – novembar 2021.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Okt.2021

Ovo su pozorišni repertoari za novembar 2021. Jesen u Beogradu je idealna za pozorište što pokazuju premijere i tradicionalna Noć pozorišta. Pozorišni repertoari – novembar 2021. (kliknite na naziv pozorišta) Opera i teatar Madlenianum Scena „Studio“ Bitef teatar Zvezdara teatar MP „Duško...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.