Студентски центар изненадио Партизан у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 07:33

Студентски центар изненадио Партизан у Београду

Кошаркаши Партизана поражени су у Београду од Студентског центра са 84:83 (22:17, 25:29, 21:21, 16:16) у првој утакмици четртфинала АБА регионалне лиге. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Најбољи у победничком тиму били су Андрија Славковић са 22 поена и Флечер Меги са 16, док се у Партизану истакао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Зек Ледеј са 20 поена.
Гости су боље отворили утакмицу и након три минута имали вођство од пет минута. Партизан се мучио у нападу, из акција нису долазили поени. Црногорски тим је успео да одржи предност до краја четвртине
У другој четвртини гости су заиграли још агресивније и вођство успели да увећају на 13 поена. „Црно-бели“ су се ипак преко Пантера и Ледеја вратили у утакмицу. На паузу између два полувремена Студентски центар је отишао само са једним поеном предности.
Трећа четвртина је донела мало бржу игру обе екипе. Партизан није успевао да преузме вођство, пошто се играло кош за кош. Последњу деоницу домаћи тим је отворио поенима Трифуновића који су осигурали преокрет његове екипе. До краја гости су успели да преокрену резултат у своју корист и поведу са једном поеном минут пре краја.
Друга утакмица четвртфинала је на програму у четвртак у Подгорици од 19 часова.
Sve više mališana na utakmicama Zvezde – Marakana je mesto za porodicu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студентски центар изненадио Партизан у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.